2013-02-28

spegelsmutsen symboliserar fläckarna i mitt inre, nä jag ba skoja jag är bara så_jävla_bakfull att jag inte upptäckte dom förrän det var för sent. igår var vi väldigt många som dansade slogs pussades ni vet sånt man gör på baba sonic. när jag och tara skulle kissa hittade vi varsitt självlysande armband på handfatskanten och eftersom vi hade supit bort det mesta av våra förstånd tog vi genast på oss dessa fynd vilket var nice. tyvärr, dels för att det slutat lysa och dels för att jag hittade det på baba sonics toalett, så känns det som att det är något jag borde göra mig av med. vi får se hur det blir med den saken.
 

i somras

farmor ringde och sa: visst är det fantastiskt att det är så soligt ute idag agnes! jag kunde inte låta bli att ta några danssteg när jag var ute och gick imorse!
 
jag håller med. fan va fint det är när solen tittar fram efter månader av MÖRKER, det är som att återförenas med en gammal bästis som man typ glömt bort men plötsligt påminns om att man älskar skitmycket. 
 
men nu är februari nästan över så nu är vi en månad närmre sånt här och HUR BRA ÄR INTE DET:
 
 
 

24 februari 2013 eller Första Dagen I Mitt Bloggliv

det här att komma igång med något är så jävla tradigt, hur fan gör man och hur väljer man rätt inledningsord och tänk om det är som dom säger, att första intrycket som bestämmer om det är kört eller inte avgörs inom 20 sekunder från starten. 20 fucking sekunder och sen är det bestämt att intresset inte finns. det är ju inge sjysst. det känns också som när man ska klicka på "skicka" efter timmar av försök att knåpa ihop nåt gulligt och coolt ”tjabba ska vi gå på dejt?”-sms till nån man diggar och man har fullkomlig skrivkramp fastän det bara är en enkel jävla fråga man ska få ur sig, men man tokwhinear ändå för att man inte hittar orden. så känns det här också, så här sitter jag fullkomligt inspirationslös angående hur jag ska kicka igång det här på bästa sätt. men det kan väl passa med: welcome willkommen välkomna hit! det finns SÅ! MYCKET! I! MIG! som vill ut men som inte har nånstans att landa så jag tänkte: haha lol jag startar en blogg:-DDD sen tänkte jag: serri, jag startar en blogg!!!

så kram o puss alla läsare och välkomna igen!!!! (haha fun fact: har inga läsare)


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0